058-2963300
Clubkaart aanvragen niet meer mogelijk, aanmelden voor de wachtlijst wel

Clubkaart aanvragen niet meer mogelijk, aanmelden voor de wachtlijst wel

7 juni 2024, 11:35

Groter, beter, mooier. Dat gaat het nieuwe Kooi Stadion allemaal worden en heel logisch dus dat alle supporters daar graag bij willen zijn! De seizoenkaartverlenging gaat tot dusver in een recordtempo en we ontvangen ook heel veel vragen over het aanschaffen van een nieuwe of extra seizoenkaart. Allereerst dank daarvoor, want dat is een zeer verheugende constatering!

Praktisch gezien krijgen na de verplaats periode voor seizoenkaarthouders van West-buiten en nu Oost-buiten (19 juni t/m 26 juni) eerst clubkaarthouders de kans om een seizoenkaart aan te schaffen. Daarna is het de beurt aan supporters die zichzelf op de wachtlijst hebben geplaatst en tot slot start de vrije verkoop.

Om het zo eerlijk mogelijk te houden is tijdelijk niet meer mogelijk om een clubkaart aan te schaffen en is de beste kans die je hebt om een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen om jezelf op de wachtlijst te zitten. Dit kan hier.

Hieronder een handig overzicht met alle relevante tijdstippen:

Seizoenkaarthouders: Tot woensdag 26 juni (12.00 uur)
Van 19 t/m 26 juni is het mogelijk om te verplaatsen van Oost-buiten naar Oost binnen voor supporters die in het oude stadion op West buiten zaten.
Clubkaarthouders: Woensdag 26 juni (13.00 uur) tot woensdag 3 juli (12.00 uur)
Wachtlijst: Woensdag 3 juli (13.00 uur) tot woensdag 10 juli (12.00 uur)
Vrije verkoop: Woensdag 10 juli (13.00 uur)