058-2963300
Co-sponsor Airpress en SC Cambuur verlengen samenwerking met één seizoen

Co-sponsor Airpress en SC Cambuur verlengen samenwerking met één seizoen

4 augustus 2022, 13:51

Het is een naam die zowel qua zichtbaarheid als betrokkenheid inmiddels niet meer weg te denken valt binnen onze club: die van het bedrijf Airpress. Het goede nieuws is dat die vruchtbare samenwerking met nog minstens een jaar wordt voortgezet. Daarmee mag Airpress zich ook in het seizoen 2022/2023 co-sponsor van SC Cambuur noemen.

Airpress, in Nederland gevestigd in Leeuwarden en Nieuwegein, blijft daardoor naamgever van de meest exclusieve sponsorruimte van het Cambuur Stadion: de ‘Airpress Comfort Gallery’. De overeenkomst wat betreft deze naamgeving stamt uit 2017. Tegelijkertijd zal de naam van het bedrijf -na een periode van maar liefst zes seizoenen- vanaf dit voetbaljaar niet meer prijken op de achterkant van de wedstrijd- en trainingsshirts van alle teams van SC Cambuur.

Ubbo Dotinga, directeur van Airpress Holland, is bovenal blij dat het bedrijf de Leeuwarder volksclub kan blijven steunen. “Hoewel momenteel bijzondere tijden zijn met alles wat er om ons heen in de wereld gebeurt, zijn we content de bestaande samenwerking te kunnen continueren. We helpen SC Cambuur graag bij het bewerkstelligen van de mooie en bijzondere dingen die er de komende periode staan te gebeuren.”

“We zijn Airpress dan ook zeer erkentelijk voor de welwillendheid”, zo geeft algemeen directeur van SC Cambuur Ard de Graaf aan. “Beide partijen zijn al ontzettend lang aan elkaar verbonden en het vertrouwen is een prachtige bevestiging van lokale betrokkenheid. SC Cambuur en Airpress gaan samen op naar een Gouden Toekomst!”

Over Airpress 
Airpress is dé specialist wanneer het gaat om compressoren en alles wat daarbij hoort. Het bedrijf levert onder andere alle mogelijke typen zuigercompressoren, schroefcompressoren, maar ook koeldrogers, adsorptiedroger(sets) en de bijbehorende persluchtgereedschappen en toebehoren. Airpress biedt een zeer ruim assortiment voor de professionele gebruiker, als ook voor de particuliere gebruiker, met uitstekende kwaliteit en levert snel uit voorraad.

Ook voor een volledig luchtleidingsysteem kunt u bij Airpress terecht. Airpress voert verder een uitgebreid assortiment in persluchtgereedschappen zoals slagmoersleutels, schuur- en boormachines, hak- en naaldenbikhamers, niet- en nagelmachines. Tevens zijn er artikelen voor de werkplaatsuitrusting zoals gereedschapwagens en gereedschapkoffers, krikken, pallettrucks en levert zij chauffeurstoelen. Kortom, Airpress biedt voor iedereen een oplossing!

Kijk voor meer informatie over Airpress op www.airpress.nl.

Foto: Cambuur Media