058-2963300
Collega-volksclub Go Ahead Eagles op bezoek: op naar een uitverkocht Cambuur Stadion! (update)

Collega-volksclub Go Ahead Eagles op bezoek: op naar een uitverkocht Cambuur Stadion! (update)

4 maart 2023, 10:19

UPDATE | De Noord-tribune is inmiddels al uitverkocht voor het treffen tegen Go Ahead Eagles en ook voor de overige drie tribunes gaat de losse kaartverkoop hard. Wacht dus niet te lang meer als je ook van de partij wil zijn bij dit duel.

De maand februari is voorbij en maart in volle gang en daarin staat voor SC Cambuur slechts één wedstrijd in het eigen Cambuur Stadion op het programma. Morgen (zondag 5 maart) nemen Sjors Ultee en zijn manschappen het op tegen collega-volksclub Go Ahead Eagles en dit belangrijke duel zal om klokslag 20.00 uur worden afgetrapt.

De losse kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd is in volle gang via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – Go Ahead Eagles
Zondag 5 maart | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 14 februari, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Foto: Cambuur Media