058-2963300
Commercieel manager Maarten Gildemacher vertrekt bij SC Cambuur

Commercieel manager Maarten Gildemacher vertrekt bij SC Cambuur

13 december 2023, 14:15

Na een dienstverband van 12,5 jaar vertrekt Maarten Gildemacher bij SC Cambuur. De commercieel manager acht het tijd voor een nieuwe uitdaging en zal per 1 maart officieel uit dienst treden bij de Leeuwarder volksclub.

“Een moeilijk besluit”, aldus Gildemacher zelf, die al van kinds af aan supporter is van SC Cambuur. “Het zijn unieke jaren geweest waarin we ongekende hoogte- en dieptepunten met elkaar hebben mogen beleven en het is fantastisch om te zien dat ook nu in de KDD zowel de business als de supporters vakken vrijwel altijd vol zitten. Voor mij is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging, maar wil iedereen waar ik mee samen heb mogen werken enorm bedanken en alle goeds wensen voor de toekomst.”

“Andersom is dat ook zeker het geval”, aldus algemeen directeur Ard de Graaf. “Spreek denk ik namens iedereen binnen de club als ik zeg dat we altijd enorm prettig hebben samengewerkt en in die 12,5 jaar ontzettend veel met elkaar hebben meegemaakt. In die jaren hebben we als club ook ontzettend veel stappen gezet en zeker op commercieel gebied heeft Maarten daar een wezenlijke bijdrage aan geleverd. Daarom ook via deze weg nogmaals bedankt, succes voor alles in de toekomst en we hopen je nog vaak te mogen begroeten in het stadion als supporter.”

Over de invulling van de positie van commercieel manager zal binnenkort meer bekend worden.

Foto: Cambuur Media