058-2963300
Contract Jhondly van der Meer opgewaardeerd en opengebroken

Contract Jhondly van der Meer opgewaardeerd en opengebroken

15 maart 2022, 11:00

SC Cambuur en Jhondly van der Meer hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van de samenwerking. Hierdoor blijft het kind van de club tot en met de zomer van 2024 in Leeuwarder dienst (met een optie voor nog een seizoen).

De 19-jarige Van der Meer, sinds 2013 speler van SC Cambuur, doorliep alle elftallen van onze Jeugdopleiding en mocht op 5 september 2020 in het uitduel tegen MVV (1-7) zijn profdebuut maken. De in Leeuwarden opgegroeide verdediger met Caribische roots sloot dit seizoen uiteindelijk definitief aan bij de eerste selectie. Inmiddels staat de teller op dertien officiële gespeelde wedstrijden in het geel en blauw (competitie en beker). Daarnaast mag hij zich ook tweevoudig A-international van Haïti noemen.

Technisch manager Foeke Booy over het openbreken van het contract: “Het is natuurlijk prachtig om een speler uit de eigen Jeugdopleiding het zo goed te zien doen bij het eerste elftal. Jhondly heeft de afgelopen jaren grote stappen gezet en is nog steeds maar negentien jaar oud. Er zit nog genoeg rek en potentie in en met deze verlenging spreken we ons vertrouwen daarin uit. We kijken er naar uit om Jhondly zich de komende tijd te zien doorontwikkelen.”

Proficiat Jhondly en op naar meer onvergetelijke seizoenen!

Foto: Cambuur Media