058-2963300
Contract Milan Smit opengebroken en verlengd

Contract Milan Smit opengebroken en verlengd

29 augustus 2023, 11:00

SC Cambuur heeft het nog lopende contract van Milan Smit opengebroken en verlengd. Hierdoor staat de 20-jarige spits tot de zomer van 2026 onder contract bij de Leeuwarder volksclub, met een optie voor nog een extra seizoen.

De in het Drentse Hollandscheveld geboren Smit debuteerde in april 2022 in het geel-blauw en betaalde voetbal en stelde een maand later in het thuisduel tegen RKC Waalwijk een punt veilig met een rake kopbal in de laatste minuten van de wedstrijd. Tot dusver kwam hij 22 keer in actie voor SC Cambuur en was daarin betrokken bij zeven doelpunten (zes treffers en één assist). Dit seizoen loopt hij door zijn drie benutte penalty’s zelfs één op één.

Technisch directeur Etiënne Reijnen is in zijn nopjes met de verlenging van de talentvolle spits. “Het is altijd prachtig om te zien dat een jongen uit de eigen jeugdopleiding het goed doet bij het eerste elftal. Dat is ook zeker geen toeval, maar iets waar we als club geweldige stappen in hebben gezet de afgelopen jaren. Deze verlenging van Milan is vooral ook een beloning voor hard werken en de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt.”

Proficiat en maak ons gek, Milan!

Foto’s: www.dijksmedia.nl