058-2963300
Contractverlenging: Henk de Jong blijft waar hij hoort!

Contractverlenging: Henk de Jong blijft waar hij hoort!

25 mei 2021, 11:14

De primeur was voor onze supporters in de speciale video ter aftrap van de seizoenkaartcampagne, maar inmiddels mag iedereen het weten: Henk de Jong blijft langer bij SC Cambuur! De meest succesvolle trainer uit onze clubhistorie tekent -bovenop het resterende contractjaar- voor nog eens twee jaar, waarbij het laatste seizoen optioneel en in overleg is.

SC Cambuur en Henk de Jong zijn inmiddels onlosmakelijk aan elkaar verbonden en dat is niet voor niets. Als hoofdtrainer van onze geel-blauwe trots werd hij twee keer officieel kampioen (2013 & 2021), één keer officieus kampioen (2020) en staan er al vier periodetitels achter zijn naam. Daarnaast was hij in 2015 ook verantwoordelijk voor het puntenrecord van SC Cambuur in de Eredivisie (41 punten).

“Een fantastisch gevoel”, zo steekt De Jong desgevraagd van wal. “Iedereen weet wat ik voel voor deze mooie volksclub en in de afgelopen jaren is dat alleen maar sterker geworden. We zijn hier bovendien nog niet klaar en ik kijk er enorm naar uit om met iedereen rondom de club de ingezette koers voort te zetten op weg naar het nieuwe stadion.”

Ook Foeke Booy, technisch manager van onze club, is blij met het langer aanblijven van Henk de Jong. “Een betere ambassadeur voor de club is er niet en wat veel mensen misschien nog weleens vergeten is dat Henk ook echt een zeer bekwaam vakman is. Daarvoor hoef je alleen maar naar zijn CV te kijken. Daarbij passen zijn manier van voetballen en warme persoonlijkheid uitstekend bij het bijzondere DNA van deze club.”

Op naar meer onvergetelijke momenten!

Foto: www.dijksmedia.nl