058-2963300
Coöperatie Amaryllis vanavond te gast in Maatschappelijk vak

Coöperatie Amaryllis vanavond te gast in Maatschappelijk vak

29 september 2017, 15:45

Vanavond hebben we in onze eigen Cambuur stadion de wedstrijd tegen RKC Waalwijk op het programma staan. Net als de voorgaande thuiswedstrijden hebben we ook deze wedstrijd weer een aantal bijzondere gasten op bezoek in ons maatschappelijke vak, namelijk coöperatie Amaryllis.

Maatschappelijke vak
Dit seizoen zal er elke thuiswedstrijd een organisatie aanwezig zijn die zich op maatschappelijk gebied inzet voor onze gemeente. Omdat deze organisaties zeer goed werk verrichten willen wij hen graag in het zonnetje zetten en hebben we bij SC Cambuur een maatschappelijk vak in het leven geroepen. In dit maatschappelijke vak neemt elke thuiswedstrijd een andere organisatie plaats. Tijdens de wedstrijd tegen RKC Waalwijk neemt Coöperatie Amaryllis dus plaats in het vak.

Over Coöperatie Amaryllis
Coöperatie Amaryllis is een organisatie die kwetsbare inwoners van de gemeente ondersteunt bij alledaagse zaken. Door de inzet van negen sociale wijkteams in de gemeente Leeuwarden brengen zij hulp en ondersteuning aan mensen die dit nodig hebben. Het belangrijkste uitgangspunt daarbij is dat de bewoners centraal staan. De sociale werkers stimuleren de zelfredzaamheid van de bewoner en zetten in op samenwerking binnen het sociale netwerk.

Wij wensen coöperatie Amaryllis veel plezier en een fijne wedstrijd toe!

Weet jij ook een organisatie die een goede gast zou zijn voor het maatschappelijke vak? Of ken jij iemand die nodig in het zonnetje gezet moet worden? Laat het ons dan weten via info@cambuurverbindt.nl en wie weet begroeten we deze organisatie/personen binnenkort in ons maatschappelijke vak.