058-2963300
Daan Ganzinga, Anko Veenboer en Etienne Stomp completeren kader Jeugdopleiding

Daan Ganzinga, Anko Veenboer en Etienne Stomp completeren kader Jeugdopleiding

7 juni 2022, 11:55

Aansluitend op de bekendmaking van de hoofdtrainers voor het seizoen 2022/2023 en de ‘nieuwe’ Hoofd Opleiding zijn er nog een drietal personen die de komende jaargang een niet te onderschatten rol van betekenis zullen spelen binnen de Jeugdopleiding van SC Cambuur. Het betreft de heren Daan Ganzinga, Anko Veenboer en Etienne Stomp.

Zo zal Daan Ganzinga volgend seizoen opnieuw als Performance Coach aan de Jeugdopleiding verbonden zijn. Daan heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis voor de duur van twee jaar en kan niet wachten om het maximale uit de jeugdspelers te halen en zichzelf te blijven ontwikkelen bij SC Cambuur.

Anko Veenboer zal na vele jaren als vrijwilliger binnen de Jeugdopleiding te hebben geacteerd zich vanaf de komende jaargang gaan richten op de functie van Hoofd Talentherkenning en Regio Ontwikkeling. Anko is erg blij met deze kans en de waardering en is vastberaden een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de opleiding.

En ook keeperstrainer Etienne Stomp is vanaf het nieuwe seizoen op contractbasis actief binnen de Jeugdopleiding. Etienne zal vanuit zijn functie aan de slag gaan met de doelverdedigers van de O12 tot en met de O21 en hoopt met betrekking tot het ontwikkelingsplan van jonge keepers de volgende stappen te zetten.

Proficiat Daan, Anko en Etienne en veel succes komend seizoen!

Foto’s: SC Cambuur Jeugdopleiding / www.dijksmedia.nl