058-2963300
Elftal kaarten voor bekerclash bij USV Hercules terug in de verkoop (update)

Elftal kaarten voor bekerclash bij USV Hercules terug in de verkoop (update)

23 januari 2024, 13:03

UPDATE | De teruggekomen kaarten voor het bekertreffen USV Hercules – SC Cambuur zijn wederom over de digitale toonbank gegaan en daarmee krijgen de geel-blauwen ook aankomende donderdag de steun van honderd SCC-ers!

Nadat vorige week donderdag het achtste finale-duel in de TOTO KNVB Beker van SC Cambuur tegen USV Hercules niet door kon gaan vanwege het onbespeelbare veld, gaan de geel-blauwen komende donderdag (25 januari) op herkansing. Op Sportcomplex Zoudenbalch van stadsgenoot FC Utrecht zal dan om 20.00 uur worden afgetrapt tegen de stuntploeg.

Als gevolg van het spelen op deze locatie kunnen ‘slechts’ duizend supporters de wedstrijd bijwonen, waaronder op last van de lokale driehoek van Utrecht helaas maximaal honderd supporters van SC Cambuur met een verplichte buscombi.

Voor supporters die reeds in het bezit zijn van een kaart is er goed nieuws: deze blijven gewoon geldig. Een aantal van hen (elf om precies te zijn) heeft in de voorbije uren en dagen echter aangegeven dat zij er ditmaal jammergenoeg niet bij kunnen zijn en daarom zijn deze kaarten zijn zojuist terug in de verkoop gegaan.

Ook is er nog een belangrijke huishoudelijke mededeling: vanwege aanhoudende overlast in de bussen georganiseerd door SC Cambuur bij recente uitwedstrijden is het tot nader order alleen toegestaan om als minderjarige (tot 18 jaar oud) aantoonbaar met een meerderjarige begeleider (21 jaar of ouder) mee te reizen in de supportersbussen georganiseerd door de BVO. De meerderjarige supporter is daarbij logischerwijs verantwoordelijk voor de minderjarige supporter.

Hieronder vind je alle praktische informatie omtrent de kaartverkoop voor deze uitwedstrijd.

USV Hercules – SC Cambuur (TOTO KNVB Beker) 
Donderdag 25 januari | 20.00 uur
Sportcomplex Zoudenbalch

Vervoersregeling: Verplichte buscombi
Beschikbare kaarten: 100
Loyalty: Voor een bezoek aan deze wedstrijd ontvang je 1 loyaltypunt
Uitkaart: Verplicht
Tot 18 jaar (bus): Alleen onder begeleiding van een meerderjarige (21 jaar of ouder)
Sluitingsdatum kaartverkoop: Woensdag 24 januari, 17.00 uur

Buscombi

  • Prijs: € 35,- (leden van de SCS Kern van Cambuur betalen € 30,-)
  • Supporters dienen uiterlijk 16.45 uur aanwezig te zijn
  • Vertrek vanaf het Cambuurplein om 17.00 uur
  • Instap op vertoon van uitkaart en e-ticket
  • Het is toegestaan maximaal drie blikjes alcohol mee te nemen voor op de heenreis

Kaartverkoop alleen online
De kaartverkoop voor uitwedstrijden van SC Cambuur gaat volledig online, wel zo gemakkelijk! Klik op de link om naar de speciale uitwedstrijden-website www.cambuurawaydays.nl te gaan en kaarten voor deze awayday aan te schaffen.

Graag tot in Utrecht!

Foto: www.dijksmedia.nl