058-2963300
De eerste van deel twee van de voorbereiding: PEC Zwolle-thuis

De eerste van deel twee van de voorbereiding: PEC Zwolle-thuis

27 juli 2020, 10:30

Vandaag begint de eerste selectie van SC Cambuur aan het tweede gedeelte van de voorbereiding op het seizoen 2020/2021. Dat doen de mannen van Henk de Jong eerst nog gewoon in Leeuwarden (aanvang training 14.00 uur) en een dag later wordt er koers gezet naar Epe voor een trainingskamp van vier dagen. Op de zaterdag worden de kicksen alweer ondergebonden voor een vriendschappelijke ontmoeting met PEC Zwolle in het eigen Cambuur Stadion.

Aangezien dit duel in de maand augustus valt is er geen beperking meer voor wat betreft het maximaal aantal supporters, maar vanzelfsprekend zijn de geldende corona-richtlijnen nog steeds leidend en de anderhalve meter afstand in het bijzonder.

SC Cambuur – PEC Zwolle
Zaterdag 1 augustus, 17.00 uur
Cambuur Stadion

Voor het oefenduel tegen de Zwollenaren zijn in eerste instantie maximaal 2.000 kaarten beschikbaar. Hiermee kunnen we de anderhalve meter nog ruimschoots waarborgen en ook weer op kleine schaal horecavoorzieningen aanbieden.

We kunnen als club niet genoeg benadrukken dat een ieder die naar het Cambuur Stadion komt zich te allen tijde moet houden aan de corona-richtlijnen. Het uitbreiden van het aantal supporters kan alleen als we laten zien dat dit zonder risico en problemen gaat en daarbij doen we een beroep op een ieders gevoel voor verantwoordelijk.

Voorrang voor seizoenkaarthouders
Zoals gebruikelijk krijgen trouwe seizoenkaarthouders voorrang bij de kaartverkoop. In tegenstelling tot bij de competitiewedstrijden is het wel mogelijk om bij voldoende beschikbaarheid een kaartje te kopen als niet-seizoenkaarthouder, maar dit kan pas vanaf donderdag 12.00 uur.

Omdat we als corona-maatregel van elke supporter die aanwezig is in het stadion de gegevens moeten kunnen overleggen, is de kaartverkoop 1-op-1. Als seizoenkaarthouders kun je dus maximaal 1 kaart aanschaffen. Wil je graag naast iemand zitten en komen jullie uit hetzelfde huishouden? Dan is het in vak 18 & 19 (Oost-tribune) mogelijk om 2 stoelen naast elkaar te selecteren.

De prijzen en tijdstippen van de kaartverkoop vind je hieronder en is om bovengenoemde reden alleen online.

➡️ Seizoenkaarthouders: € 5,- per kaart (tot donderdag 30 juli, 12.00 uur)
➡️ Losse kaartverkopers: € 10,- (vanaf donderdag 30 juli, 12.00 uur)

> Klik hier om naar www.cambuurkaarten.nl te gaan

Livestream
Kun je niet aanwezig zijn bij de wedstrijd of is het niet gelukt om een kaartje te bemachtigen? Dan kun je via Omrop Fryslan de wedstrijd volgen via een livestream. Op onze eigen kanalen kun je terecht voor een live Twitter-verslag en interviews na afloop van CambuurTV.

Foto: www.cambuurimages.nl