058-2963300
De klok tikt door: nog 24 uur om je Seizoenkaart te verlengen

De klok tikt door: nog 24 uur om je Seizoenkaart te verlengen

15 juni 2021, 12:00

Het laatste etmaal van de verlengperiode van seizoenkaarten is aangebroken. Tot morgenmiddag 12.00 uur stipt worden de reserveringen van seizoenkaarthouders die nog niet hebben verlengd namelijk vastgehouden. Regel het verlengen van je seizoenkaart dan via de onderstaande link of kom langs bij onze Serviceshop op het kassaplein (geopend op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur). Eredivisie en een kolkend Cambuur Stadion, dat wil je toch niet missen?!

> Klik hier om naar www.terugwaarwehoren.nl te gaan

Seizoenkaarten Noord-tribune tijdelijk uitverkocht, wachtlijst geopend
Seizoenkaarten voor de Noord-tribune zijn voorlopig uitverkocht en daarom is er een wachtlijst in het leven geroepen. Personen die zich hebben ingeschreven op deze wachtlijst staat vooraan in de rij nadat de verlengingsperiode (woensdag 16 juni, 12.00 uur) is afgelopen en er eventueel nog seizoenkaarten voor deze tribune beschikbaar komen. Vanaf 13.00 uur is het dan eventueel mogelijk om één van de vrijgekomen seizoenkaarten te bemachtigen.

Voor de Oost-, Zuid- en West-tribune zijn nog wel seizoenkaarten beschikbaar, maar ook hier gaat het hard. Wacht dus niet te lang als je volgend seizoen Henk de Jong en zijn mannen vanuit het stadion wil steunen in de Eredivisie.

> Klik hier om je op de wachtlijst te zetten voor een seizoenkaart

WE ZIJN TERUG WAAR WE HOREN! NU JIJ NOG…