058-2963300
Zaterdag laatste test voor de competitie: SC Cambuur – FC Dordrecht

Zaterdag laatste test voor de competitie: SC Cambuur – FC Dordrecht

20 augustus 2020, 16:21

De aftrap van het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie nadert met rasse schreden. Vrijdag over een week is het namelijk al zover, dan nemen de mannen van Henk de Jong het in eigen stadion op tegen N.E.C. Nijmegen. Ter voorbereiding op dit treffen oefenen de geel-blauwen zaterdag in eigen huis tegen FC Dordrecht. De aftrap van dit duel om 14.30 uur.

Hieronder lees je hoe je hierbij aanwezig kunt zijn en daarnaast ook de geldende corona-huisregels in ons stadion.

SC Cambuur – FC Dordrecht
Zaterdag 22 augustus, 14.30 uur
Cambuur Stadion

Net als bij de oefenwedstrijden tegen PEC Zwolle en FC Volendam kunnen er weer maximaal 2.000 supporters aanwezig zijn in het stadion. Ten opzichte van de kaartverkoop voorafgaand aan deze wedstrijden starten we ditmaal -aangezien er ruim voldoende capaciteit is- direct met de vrije verkoop. Seizoenkaarthouders betalen wederom € 5,- voor een kaartje en een kaartje voor niet-seizoenkaarthouders kost € 10,-.

Huishoudens zoveel mogelijk bij elkaar
Ook ditmaal is de Oost-tribune een familie-tribune. In de vakken 18, 19 en 20 kun je twee plekken naast elkaar selecteren en in vak 21 zijn dit drie of vier plekken. Wel dien je alle stoelen los te selecteren met een ander account, zodat we precies weten wie waar zit. Let op: dit is alleen voorbehouden aan supporters/gezinnen uit één huishouden.

> Klik hier om naar www.cambuurkaarten.nl te gaan

Livestream
Kun je niet aanwezig zijn bij de wedstrijd? Dan kun je via Omrop Fryslan de wedstrijd volgen via een livestream. Op onze eigen kanalen kun je terecht voor een live Twitter-verslag en interviews na afloop van CambuurTV.

Graag tot in het Cambuur Stadion!


Corona-huisregels Cambuur Stadion

  • Zorg dat je het stadion binnenkomt bij de juiste ingang die hoort bij de tribune waarvoor je een kaartje hebt (zie e-ticket). Dit geldt ook voor de West-tribune, waarbij de ingang kassaplein van toepassing is voor de vakken 1 t/m 5 en de ingang Action/Noord-tribune voor vak 6 t/m 9
  • Kom op tijd om drukte te vermijden, het stadion is geopend vanaf een uur voor de aftrap
  • Bij binnenkomst zal er een korte gezondheidscheck zijn, daarna verzoeken we iedereen om de handen te desinfecteren
  • De kiosken in het stadion zijn weer (deels) geopend en er wordt ook weer bier geschonken. In de rust zijn de kiosken gesloten om grote drukte te voorkomen en de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen. Tot de 80e minuut kun je tijdens de wedstrijd een hapje en een drankje scoren
  • Het is helaas niet toegestaan om te gaan staan, zingen of juichen tijdens de wedstrijd
  • Toiletgebruik: dit kan/mag altijd, ook tijdens de wedstrijd. Houd hierbij wel rekening met de anderhalve meter
  • In de rust verzoeken we iedereen om zoveel mogelijk op zijn/haar eigen plek te blijven zitten (toiletbezoek uitgezonderd)
  • Blijf na het laatste fluitsignaal nog heel even zitten. Op aanwijzing van de stewards kun je gefaseerd het stadion verlaten

In algemene zin geldt nog steeds dat de anderhalve meter afstand leidend is, dat je niet naar het stadion moet komen bij klachten en dat je altijd de aanwijzingen dient te volgen van onze stewards. We kunnen niet genoeg benadrukken dat we deze corona-huisregels met elkaar dienen op te volgen en te handhaven. Hierbij doen we een beroep op ieders verantwoordelijkheidsgevoel en hopen we er samen met jullie een mooie voetbalmiddag van te maken op weg naar hopelijk snel weer een vol stadion.

Foto: www.cambuurimages.nl