058-2963300
De Cambuur Clubkaart, dé manier om losse kaarten aan te schaffen in de Eredivisie

De Cambuur Clubkaart, dé manier om losse kaarten aan te schaffen in de Eredivisie

15 september 2021, 11:42

Heb je in de afgelopen maanden geen seizoenkaart weten te bemachtigen, maar wil je dit seizoen wel af en toe een wedstrijd van SC Cambuur bezoeken? In de Eredivisie heb je hier bij de meeste wedstrijden een Clubkaart voor nodig.

De Clubkaart geeft het recht tot het aanschaffen van toegangskaart(en) voor onze thuiswedstrijden en is vijf jaar geldig. Daarnaast krijg je korting op de wedstrijden van het eerste elftal in de voorbereidingsperiode.

Via onderstaande link kun je online een Cambuur Clubkaart bestellen voor een eenmalig bedrag van € 10,-. Na het afrekenen is je account direct actief en komt deze fraaie nieuwe pas binnen tien werkdagen jouw kant op.

> Klik hier om een Cambuur Clubkaart aan te vragen

Let op: je mag maar van één Nederlandse betaald voetbalclub een Seizoenkaart/Clubkaart in bezit hebben. Wanneer je wel een Cambuur Clubkaart aanvraagt terwijl je al één bij een andere club hebt, blokkeert het systeem de nieuwe aanvraag. Er is daarna geen mogelijkheid op teruggave van de kosten. Ook als je al een seizoenkaart bij een andere betaald voetbalclub hebt, kun je geen Clubkaart aanschaffen.