058-2963300

De Tafel van Kees

1 augustus 2014, 10:09

Kees Jansma presenteert dit seizoen een nieuw wekelijks programma op FOX Sports: ‘De Tafel van Kees’. Iedere zondag van 10.30 uur tot 12.00 uur kijkt hij samen met Hans Kraaij Jr. en wekelijks wisselende gasten en opiniemakers uit de voetbalwereld terug op de gespeelde wedstrijden van het weekend. Ook wordt er voorbeschouwd op de zondagmiddag die nog gaat komen. De eerste uitzending is op zondag 10 augustus. Hans Kraaij Jr. combineert zijn nieuwe rol op FOX Sports met zijn huidige werkzaamheden voor SBS6. Tevens presenteert FOX Sports in het nieuwe seizoen twee nieuwe gezichten als vaste analist: Ronald de Boer & Mario Been.

De Tafel van Kees
Vanuit de woonkeuken presenteert Kees Jansma vanaf 10 augustus ‘De Tafel van Kees’. Samen met zijn vaste gast Hans Kraaij Jr. ontvangt hij diverse persoonlijkheden en opiniemakers uit de voetbalwereld met wie zij terugkijken op de gespeelde wedstrijden van vrijdag en zaterdag. Uiteraard wordt er ook vooruitgekeken naar de mooie voetbal zondag die nog gaat komen. Het programma vormt de ideale voorbereiding in aanloop naar FOX Sports Live, dat volledig in het teken staat van de live Eredivisie wedstrijden om 12.30 uur, 14.30 uur en 16.45 uur. De voetballiefhebber zal zich dus al snel volledig thuis voelen aan ‘De Tafel van Kees’, iedere zondag van 10.30 uur tot 12.00 uur.

Nieuwe analisten: Ronald de Boer & Mario Been
Ronald de Boer en Mario Been versterken dit seizoen het analistenteam van FOX Sports. Iedere week laten zij hun deskundige blik schijnen op de live wedstrijden. Aanstaande zondag maken zij hun debuut tijdens de Johan Cruijff Schaal. Ook Kenneth Perez, Jan van Halst, Erik Meijer en Arnold Bruggink blijven dit seizoen veelvuldig als analist te zien op FOX Sports.