058-2963300
De volgende finale in eigen huis: tijd voor revanche tegen NAC Breda!

De volgende finale in eigen huis: tijd voor revanche tegen NAC Breda!

6 maart 2020, 12:05

Na twee speelronden op rij waarin SC Cambuur aan mocht treden in eigen huis neemt de formatie van trainer Henk de Jong het aankomende maandag (9 maart) bij en tegen Jong AZ. De vrijdag daarop (13 maart) mogen de geel-blauwen echter weer in actie in het Cambuur Stadion en is NAC Breda de tegenstander. Los van het feit dat dit duel de volgende finale is in de jacht op directe promotie hebben we ook nog een appeltje te schillen met ‘De Parel van het Zuiden’.

In augustus vorig jaar verloor SC Cambuur op bezoek in Breda namelijk met minimaal verschil (1-0 red.), terwijl het qua kansen en veldspel zeker recht had op meer. Daarom gaan we volgende week vrijdag vol voor revanche met niks minder dan een overwinning als doel. Dit kunnen onze mannen natuurlijk niet zonder de steun van een kolkend Cambuur Stadion en daarom roepen we bij deze iedereen op om van de partij te zijn bij dit duel.

Lees hieronder hoe je (extra) kaarten kunt aanschaffen voor dit duel.

SC Cambuur – NAC Breda
Vrijdag 13 maart, 20.00 uur
Cambuur Stadion

Bij deze wedstrijd geldt VRIJE VERKOOP, je hebt dus geen seizoen- of clubkaart nodig om (extra) kaarten aan te schaffen. De Online Kaartverkoop is reeds gestart, Klik hier om naar ons digitale stadion toe te gaan en zoek een mooi plekje uit op één van de tribunes. De verkoop bij de administratie van het Cambuur Stadion start daarnaast op maandag 9 maart om 10.30 uur en het kassaplein is op de wedstrijddag geopend vanaf 18.30 uur.

Graag tot vrijdag 13 maart in het Cambuur Stadion!

Foto: www.cambuurimages.nl