058-2963300
Dennis Haar maakt seizoen af als interim-hoofdtrainer SC Cambuur

Dennis Haar maakt seizoen af als interim-hoofdtrainer SC Cambuur

29 maart 2022, 16:00

SC Cambuur is in de zoektocht naar een tijdelijke vervanger van Henk de Jong uitgekomen bij Dennis Haar. De 45-jarige oefenmeester heeft zich voor de rest van dit seizoen verbonden aan de Leeuwarder volksclub en zal plaatsnemen op de bank als interim-hoofdtrainer.

Haar kent een lange staat van dienst in het betaald voetbal en begon zijn trainerscarrière in 2006 in de jeugdopleiding van AZ Alkmaar. Hier werkte hij zich op tot hoofdtrainer van Jong AZ en assistent-trainer bij het eerste elftal. Die laatste functie bekleedde hij ook bij FC Utrecht en KRC Genk en tussendoor was hij ook nog twee seizoenen lang hoofdtrainer van Jong PSV.

Technisch manager Foeke Booy is blij met de komst van Dennis Haar: “Het mag voor zich spreken dat we het seizoen liever hadden afgemaakt met Henk de Jong, maar in de huidige situatie moesten we handelen en dat hebben we met de komst van Dennis gedaan. Hij past met zijn nuchterheid en inhoudelijke kwaliteiten bij waar we als club voor staan en heeft bovendien de ervaring om op een juiste manier om te gaan met deze bijzondere omstandigheden.”

Dennis Haar zelf over zijn nieuwe klus: “Ik heb enorm veel zin in de komende periode. De vraag vanuit SC Cambuur om een bijdrage te leveren aan het werk van de huidige staf en selectie heb ik uiteraard positief beantwoord! We zullen ons inzetten om er een spectaculair slot van te maken voor een ieder die Cambuur een warm hart toedraagt.”

Welkom bij de club en veel succes!

Foto: www.dijksmedia.nl