058-2963300
Derde periode: Wanneer is de Bronzen Stier voor SC Cambuur?

Derde periode: Wanneer is de Bronzen Stier voor SC Cambuur?

22 februari 2017, 14:06

SC Cambuur en FC Volendam zijn in theorie de enige twee ploegen die aanstaande vrijdag de derde periode nog binnen kunnen slepen. Wel zijn beide teams hiervoor afhankelijk van anderen. Hoe het nu precies zit? Koploper VVV Venlo is niet meer te achterhalen, maar heeft al een periodetitel op zak. De derde periode wordt dan dus automatisch overgedragen aan de nummer twee.

Hier staat momenteel Jong Ajax, maar omdat beloften teams zijn uitgesloten voor het winnen van een periode (geldt dus ook voor Jong PSV), komen alleen Volendam en Cambuur nog in aanmerking. Er is echter nog een kanttekening: de winnaar van een periode dient minimaal tweede te worden in de periode. Mocht dit niet geval zijn, gaat de Play-Off plek naar de hoogst geklasseerde in de eindrangschikking en de geldprijs in de algemene pot.

De opdracht voor SC Cambuur voor vrijdagavond is in ieder geval simpel: winnen. Om een periode te winnen zullen dan zowel Jong Ajax, FC Volendam en Jong PSV punten moeten laten liggen. De kans dat dit gaat gebeuren is misschien niet heel groot, maar in de Jupiler League zijn meer dan eens vele gekkere dingen gebeurd.

Wil je vrijdag van de partij zijn bij het duel tussen SC Cambuur en MVV? Kaarten zijn de hele week verkrijgbaar in onze Fanshop (09.00 – 17.00 uur) en natuurlijk ook hier in de Online Kaartverkoop.

Graag tot vrijdag!

Foto: ProShots