058-2963300
DEZE VRIJDAG: SC Cambuur – FC Emmen in eigen stadion

DEZE VRIJDAG: SC Cambuur – FC Emmen in eigen stadion

26 juli 2021, 13:14

Onze mannen verblijven momenteel in het Gelderse Epe waar er een trainingskamp van vier dagen op het programma staat. Daags daarna, op de vrijdagavond, gaan de manschappen van Henk de Jong weer oefenen en ontvangen we FC Emmen in het Cambuur Stadion. Supporters zijn hierbij van harte welkom, al gaat de toegang dit keer wel op een andere manier dan bij de voorgaande oefenwedstrijden.

Hieronder lees je alle praktische informatie omtrent de kaartverkoop van deze wedstrijd.

SC Cambuur – FC Emmen (Oefenwedstrijd)
Vrijdag 30 juli | 19.30 uur
Cambuur Stadion

Tijdens deze wedstrijd werken we met het zogenaamde Testen voor Toegang-systeem, waardoor twee derde (circa 6.600) van de capaciteit van het stadion mag worden benut en de anderhalve meter afstand mag worden losgelaten.

In alle gevallen heb je als je 13 jaar of ouder bent een geldige QR-code nodig in de CoronaCheck-app bij binnenkomst van het stadion. Er zijn drie manieren waarop je deze code kunt verkrijgen:

1. Een volledige vaccinatie (plus 2 weken)
2. Een negatieve testuitslag binnen 24 uur voor de aftrap (gratis via www.testenvoortoegang.nl)
3. Een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.testenvoortoegang.nl. Daarnaast verzoeken we iedereen om bij binnenkomst van het stadion de handen te wassen, de gezondheidsvragen van de stewards te beantwoorden en bij klachten thuis te blijven.

Korting voor seizoenkaarthouders
Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop en een kaartje kost € 10,- per stuk. Seizoenkaarthouders (€ 5,-) en Clubkaarthouders (€ 7,50) van SC Cambuur betalen een gereduceerd tarief. Je koopt de kaarten bij ons Servicepunt op het kassaplein (rechts naast de Jumbo) of online via onderstaande link.

> Klik hier om kaarten voor SC Cambuur – FC Emmen aan te schaffen

Graag tot vrijdag!
_____________________________________________

Aangeschafte kaarten SC Cambuur – FC Dordrecht nog steeds geldig, omwisselen wel noodzakelijk
Zoals eerder gecommuniceerd zijn gekochte kaarten voor het afgelaste oefenduel tegen FC Dordrecht (dinsdag 13 juli) ook geldig voor het oefenduel tegen FC Emmen. Oorspronkelijke (e-)tickets dienen echter wel te worden omgewisseld en dit kan op de onderstaande twee manieren.

  1. Stuur een e-mail naar info@cambuur.nl met het e-ticket voor SC Cambuur – FC Dordrecht in de bijlage
  2. Kom met je e-ticket langs bij het Servicepunt en wissel hier je (e-)ticket om voor een nieuw kaartje

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het oefenduel tegen FC Emmen te bezoeken, dan is het mogelijk om je geld terug te vragen. Ook dit kan via de mail of bij het Servicepunt.

Foto: www.dijksmedia.nl