058-2963300
Aangepast programma Open Dag SC Cambuur

Aangepast programma Open Dag SC Cambuur

26 juli 2019, 15:20

Vorige week is de Open Dag vanwege de slechte weersverwachting met een week verplaatst en dus is het morgen (zaterdag 27 juli) dan eindelijk zover! Vanaf 12.00 uur gaan dan alle deuren van het Cambuur Stadion open en zijn er in en om het stadion volop activiteiten.

Aangezien het wel eens warm kan worden hebben we hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden door extra water in te slaan en meerdere afkoelpunten te faciliteren. Daarnaast hebben we het programma voor een gedeeelte in elkaar geschoven.

Daarnaast is dit jaar het veld van VV Leeuwarden (achter de Oost-tribune) weer ingericht voor de jongste supporters en kunnen de iets oudere supporters terecht rondom de Noord-tribune. En natuurlijk staan de handtekeningensessie, de spelerspresentatie en de verkoop van de nieuwe Craft kleding op het programma.

Kidsplein
Net als bij voorgaande edities is deze te vinden achter de Oost-tribune en is hier van alles te beleven. Zo zijn er meerdere opblaasbare attracties en springkussens, kun je je laten schminken, zelf een balletje trappen, een DJ workshop volgen en uiteraard is Camigo ook weer aanwezig.

Jongerenplein
Ben jij beter in FIFA19 dan je medesupporters? Dat kun je testen in Supportershome ’t Hertje waar er meerdere schermen en consoles zijn om een stevig potje te gamen. Daarnaast kun je hier een spandoek maken onder begeleiding van een echte graffiti artist en gaan we kijken wie de grootste pannakoning van de club is.

Het programma ziet er als volgt uit:

Tijdstip Activiteit Locatie
12.00 uur Start Open Dag Hele stadion
Vanaf 12.00 uur Bezichtigen stadion & spelersbus Hele stadion
Vanaf 12.00 uur Activiteiten Kidsplein & Jongerenplein VV Leeuwarden & rondom Noord-tribune
Vanaf 12.00 uur Verkoop Craft wedstrijd- & trainingskleding Gracht voor West-tribune
Vanaf 12.00 uur 3D bril experience Business Club
13.00 uur Spelerspresentatie Hoofdveld
14.00 uur Handtekeningensessie Door het hele stadion
15.00 uur Kids persconferentie met Henk & Sandor Spelershome
15.30 uur Einde Open Dag Hele stadion

De toegang tot het stadion en voor alle activiteiten is uiteraard weer helemaal gratis.

Graag tot zaterdag!

Foto’s: www.cambuurimages.nl