058-2963300
Dinsdag 13 november: Forumavond met Booy, Hake & Mous

Dinsdag 13 november: Forumavond met Booy, Hake & Mous

12 november 2018, 10:26

Morgenavond (13 november) is het weer tijd voor de halfjaarlijkse Forumavond van supportersvereniging Kern van Cambuur. Te gast deze avond zijn hoofdtrainer René Hake, technisch manager Foeke Booy, doelman Xavier Mous en Robert Kuipers (voorzitter stadionadviescommissie). De avond staat onder leiding van Fred van Dijk.

Het fenomeen ‘Forumavond’ is niet nieuw, maar de wijze waarop deze avond invulling wordt gegeven wel. Fred van Dijk legt uit: “Bij eerder forumavonden nam ik een deel van de vragen voor mijn rekening. Dat wil ik nu niet doen. Het doel van de avond is om supporters en uitvoerders te verbinden en dat kan alleen als je inzicht hebt in de keuzes die worden gemaakt. En ik wil die verbinding vergroten door alleen de supporters aan het woord te laten, maar ik wil hen ook uitdagen om niet alleen een vraag te stellen, maar ook te komen met een oplossingsvariant. Om een voorbeeld te geven. Je kunt de trainer vragen waarom een wissel wordt toegepast in de zestigste minuut, maar de uitdaging is om daaraan toe te voegen dat jij zou hebben gewisseld in de rust. Dat maakt dat je na moet denken over de vraag die je stelt en vergroot het begrip in de keuzes die (niet) worden gemaakt. En dat moet leiden tot het uiteindelijke doel van de avond: verbinding.”

Zoals altijd hopen we op een goed gevuld Supportershome ’t Hertje, waar je vanaf 19.00 uur terecht kunt en om 19.30 uur wordt begonnen met het officiële programma.

Ben je aanwezig, maar vind je het lastig om publiekelijk een vraag te stellen? Dan kun je die op voorhand ook kenbaar maken via info@kernvancambuur.nl.

Graag tot dinsdag!