058-2963300
DJ’s voor Noord-tribune voorafgaand aan duel SC Cambuur – Willem II

DJ’s voor Noord-tribune voorafgaand aan duel SC Cambuur – Willem II

16 september 2023, 10:11

De zesde speelronde van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen 2023/2024 is aangebroken en daarin mag SC Cambuur dit weekend wederom aantreden in eigen huis. Op bezoek in het Cambuur Stadion komt morgen ditmaal Willem II en er zal om 16.45 uur worden afgetrapt aan het Cambuurplein. Om de sfeer er van tevoren weer optimaal in te krijgen, zullen er deze keer weer een aantal discjockey’s hun muzikale kunsten vertonen vanaf het podium voor de Noord-tribune.

Vanaf 15.15 uur stipt gaan de DJ’s Svenergie, Ricardo Silvio, Martin Harder, MC Den en BeukerT los, dus zorg dat je vroeg van de partij bent op de tribunes om niets van deze spetterende optredens te hoeven missen. Tot 15.45 uur profiteer je in het Cambuur Stadion bovendien wederom van onze vaste bier-aanbieding: zes overheerlijke Amstel-biertjes voor de scherpe prijs van € 15,-.

Nog niet in het bezit van een losse kaart voor de thuiswedstrijd tegen Willem II? De allerlaatste toegangsbewijzen voor zowel de Oost-tribune, de Zuid-tribune als de West-tribune zijn op dit moment verkrijgbaar via de online kaartverkoop.

Graag tot morgen in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl