058-2963300
UPDATE | Doe mee aan het open SC Cambuur FIFA toernooi en maak kans op een PlayStation 5!

UPDATE | Doe mee aan het open SC Cambuur FIFA toernooi en maak kans op een PlayStation 5!

4 mei 2021, 11:27

UPDATE | Inmiddels staan al een kleine honderd geel-blauwe supporters op papier voor het open FIFA 21 toernooi van aanstaande donderdag. Aanmelden kan bovendien nog steeds via de onderstaande link.

Op donderdag 6 mei vanaf 13.00 uur gaan we op zoek naar het grootste game talent onder de supporters van onze mooie club. In samenwerking met Home of Sports, Gemeente Leeuwarden, Jongerenwerk Amaryllis en Cambuur Verbindt organiseert SC Cambuur dan namelijk een open FIFA 21 toernooi. Het belooft op voorhand al een gezellige middag te worden waarbij bovendien ook nog eens toffe prijzen zijn te winnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een splinternieuwe PlayStation 5 of een shirt van SC Cambuur?!

We spelen gedurende het toernooi op de PS4 met club- en landenteams en als klap op de vuurpijl zal viervoudig Nederlands Kampioen FIFA Tony Kok samen met jullie de knock-out rondes live streamen en voorzien van commentaar. Deelname is helemaal gratis. Speel samen mee met je vrienden en wie weet ga jij er met de hoofdprijs vandoor!

> Klik hier om je aanmelden voor het toernooi

Alvast veel plezier en succes tijdens het open SC Cambuur FIFA 21 toernooi!