058-2963300
Doelman Thijs Jansen komend seizoen onder de lat in Leeuwarden

Doelman Thijs Jansen komend seizoen onder de lat in Leeuwarden

19 juli 2024, 10:00

Van de ene volksclub naar de andere: Thijs Jansen verdedigt komend seizoen niet de clubkleuren van Feyenoord, maar van SC Cambuur. De 1,92 meter lange doelman sluit per direct aan bij de manschappen van Henk de Jong en heeft een contract getekend voor de komende drie seizoenen.

Met 22 jaar is Thijs Jansen nog een relatief jonge keeper, maar desalniettemin beschikt hij al wel over behoorlijk wat ervaring. Afgelopen seizoen was hij namelijk een vaste waarde bij De Graafschap (huurbasis) en het jaar daarvoor werd hij uitgeleend aan TOP Oss, waar hij ook eerste doelman was. De in Lisserbroek geboren Jansen is een product van de Feyenoord Academy en doorliep daar nagenoeg alle jeugdteams.

Technisch manager Lars Lambooij over de nieuwe sluitpost van SC Cambuur: “Het was na het vertrek van Yanick van Osch geen geheim dat we op zoek waren naar een nieuwe doelman en we zijn blij dat we die nu hebben gevonden. Thijs sluit met zijn offensieve manier van keepen goed aan bij het hiervoor opgestelde profiel en we zien in hem een doelman met bewezen kwaliteit die er direct kan staan, maar ook nog eens over veel potentie beschikt. Met het aantrekken van Thijs hebben we ons keeperstrio voor komend seizoen compleet en kunnen ze onderling de strijd met elkaar aangaan.”

Welkom bij de club en veel succes, Thijs!

Foto: www.dijksmedia.nl