058-2963300

Doelpuntenfestijn bij trainingswedstrijd tussen FC Volendam en Jong SC Cambuur

13 november 2014, 15:51

Jong SC Cambuur speelde vanmiddag in het Kras Stadion te Volendam een trainingswedstrijd tegen de plaatselijke FC. Vanwege de interlands is er dit weekend geen programma, en dus was het voor beide ploegen een ideale gelegenheid om toch een wedstrijd te spelen en zo in het wedstrijdritme te blijven.

Dat FC Volendam en SC Cambuur er zin in hadden bleek ook zeker uit de wedstrijd. Twee aanvallend ingestelde teams stonden tegenover elkaar, waardoor het een open en aantrekkelijk duel werd.

De Volendammers begonnen sterk aan de wedstrijd en gingen na iets meer dan 20 minuten brutaal aan de leiding. Het was Bert Steltenpool die tot tweemaal toe trefzeker was.

Dat was het sein voor SC Cambuur om er een tandje bij te doen en nog geen tien minuten later stond het dan ook weer gelijk. Eerst was het Dejan Meleg die een voorzet van Bob Schepers hard tegen de touwen werkte, en even later haalde Michiel Hemmen de trekker over. Toch ging de thuisploeg met een voorsprong aan de thee, want met een kopbal zorgde Fafiani voor de 3-2 ruststand.

Na rust werd er veel gewisseld, wat de wedstrijd, en voor SC Cambuur ook de score, niet ten goede kwam. Even na rust was het namelijk opnieuw Steltenpool die het net wist te vinden en de score naar 4-2 bracht.

Maar de geelblauwen lieten zich niet kennen en kwamen sterk terug. Twee keer vlak na elkaar toonde Martijn Barto zijn klasse, en bracht daarmee de 4-4 eindstand op het  scorebord.

Opstelling SC Cambuur: Zeinstra (Wouda),; Schootstra, Mac-Intosch, Slijngard, Pereira (Janzen); Bakker, Dijkstra, Barto; Meleg (Schokker), Hemmen (Schet) en Schepers (Steblecki)