058-2963300
Drie manieren om de club te steunen

Drie manieren om de club te steunen

14 juni 2020, 15:48

Als enige koploper in Europa niet promoveren na het beste seizoen uit de clubhistorie en dat midden in de coronacrisis. Het ongelofelijke aantal steunbetuigingen uit het hele land hierop was werkelijk overweldigend en hartverwarmend. Maar daar bleef het niet bij. Van veel supporters kregen we de vraag of ze niet extra’s kunnen doen om de club te steunen in deze moeilijke tijd. Dat waarderen we natuurlijk enorm en daarom hebben we de volgende opties in het leven geroepen.

1. (Anderhalve) seizoenkaart
Anderhalve meter? Nee, anderhalve seizoenkaart! Hiermee steun je de club enorm en heb je uiteraard alle rechten van een seizoenkaarthouder. Daarnaast help je ook nog eens om het stadion weer vol te krijgen zodra er weer supporters bij de wedstrijden mogen zijn. De extra halve seizoenkaart gaat namelijk naar mensen die in de coronacrisis in de frontlinie hebben gewerkt of mensen die om gezondheidsheideredenen een een Avondje Cambuur meer dan hebben verdiend. Samen met Cambuur Verbindt nodigen we deze helden persoonlijk uit.

Uiteraard is het ook mogelijk om een reguliere seizoenkaart aan te vragen. Hierbij heb je dit jaar twee opties: onvoorwaardelijke steun of met restitutie. Op de speciale seizoenkaart-website (zie onderstaande link) lees je er alles over.

> Klik hier om een seizoenkaart aan te vragen

2. Doneren
Heb je geen behoefte aan een seizoenkaart, maar wil je SC Cambuur wel steunen? Dat kun je ook een directe donatie doen aan de club. Hierbij kun je kiezen voor het standaardbedrag van € 19,64 of zelf een bedrag kiezen.

> Klik hier om een donatie te doen

3. Fanshop
Een andere, gemakkelijke manier waarop je de club kunt steunen is een aankoop doen in onze Fanshop. Dit kan in de Fanshop in de Jumbo Cambuurplein, in één van de 100% voetbal winkels (Burgum of Drachten), of online.

> Klik hier om naar de Online Fanshop te gaan

In alle gevallen zijn we iedereen die op welke manier dan ook achter de club steunt enorm dankbaar en we zijn zeer strijdbaar om volgend seizoen met iedereen te strijden voor sportieve revanche!