058-2963300
DRIE OP EEN RIJ: topschutter Robert Mühren blijft bij SC Cambuur

DRIE OP EEN RIJ: topschutter Robert Mühren blijft bij SC Cambuur

3 juli 2020, 10:15

De topscoorder blijft! De man die in het afgelopen seizoen liefst 26 treffers wist te maken in 29 wedstrijden speelt ook komend seizoen weer in het geel-blauw. Robert Mühren wordt nog een jaar gehuurd van het Belgische Zulte Waregem en gaat samen met de rest van de selectie strijden voor sportieve revanche.

De 31-jarige Mühren streek vorige zomer neer in Leeuwarden na verhuurperiodes bij Sparta Rotterdam en NAC Breda. In het Cambuur Stadion voelde hij zich direct als een vis in het water en scoorde er lustig op los. Met 26 treffers en 7 assists was hij bij de meeste doelpunten betrokken van iedereen in de Keuken Kampioen Divisie.

“Zonder meer een bovenslag”, zo begint technisch manager Foeke Booy. “Het was heel lang onzeker of het ging slagen, maar we zijn enorm blij dat het is gelukt. Robert wou zelf ontzettend graag blijven en sportief revanche nemen met iedereen die betrokken is bij de club. Dat is voor ons niet anders en dat de topscoorder van de Keuken Kampioen Divisie daarbij aan boord blijft is een fantastisch signaal.”

Foto: www.cambuurimages.nl