058-2963300
Drie uitwedstrijden op rij voor SC Cambuur

Drie uitwedstrijden op rij voor SC Cambuur

13 september 2017, 14:15

Het zijn drukke weken voor de mannen van trainer Marinus Dijkhuizen. Morgen wordt er afgereisd naar Deventer voor de ontmoeting met Go Ahead Eagles en in de week daarop staan er nog eens twee belangrijke uitwedstrijden op het programma. Op de dinsdag nemen we het in de strijd om de KNVB-Beker op tegen Helmond Sport en op de vrijdagavond is De Geusselt het strijdtoneel van het duel tussen MVV en SC Cambuur.

Voor alle drie de uitwedstrijden geldt dat je ze kunt bezoeken met een auto- of buscombi en dat de online inschrijving inmiddels in volle gang is. Onderstaand vind je alle informatie over de kaartverkoop. Voor de praktische info en de vertrektijden kun je hier terecht.
______________

Go Ahead Eagles – SC Cambuur
Vrijdag 15 september, 20.00 uur
De Adelaarshorst

De kaartverkoop loopt tot donderdag 14 september 12.00 uur. Inschrijven voor de auto- of buscombi kan heel gemakkelijk online. Via deze link kun je inloggen en direct een kaart aanschaffen.


Helmond Sport – SC Cambuur (KNVB-BEKER) 
Dinsdag 19 september, 19.45 uur
Lavans Stadion

De kaartverkoop loopt tot maandag 18 september 12.00 uur. Inschrijven voor de auto- of buscombi kan heel gemakkelijk online. Via deze link kun je inloggen en direct een kaart aanschaffen.


MVV – SC Cambuur
Vrijdag 22 september, 20.00 uur
De Geusselt

De kaartverkoop loopt tot donderdag 21 september 12.00 uur. Inschrijven voor de auto- of buscombi kan heel gemakkelijk online. Via deze link kun je inloggen en direct een kaart aanschaffen.