058-2963300
Drieklapper voor SC Cambuur: Smeets, Rosheuvel en Schils sluiten aan

Drieklapper voor SC Cambuur: Smeets, Rosheuvel en Schils sluiten aan

25 juli 2017, 17:35

Het is een prima dag voor SC Cambuur op de transfermarkt! Liefst drie spelers zullen vanaf morgen aansluiten bij de eerste selectie van SC Cambuur. In onderstaand filmpje stellen ze zich aan je voor.

Bryan Smeets is een 24-jarige middenvelder en komt over van De Graafschap. In het seizoen 2009/2010 maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal voor MVV, waarna hij in de zomer van 2015 de overstap maakte naar De Graafschap. Hij heeft zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen.

Daarnaast komt ook Darren Rosheuvel de manschappen van Marinus Dijkhuizen versterken. De voormalig jeugdinternational komt over van FC Utrecht, waar hij in de afgelopen jaren minuten maakte in de Eredivisie en Jupiler League. De 23-jarige Rosheuvel komt voor één seizoen naar Leeuwarden (met een optie voor nog een seizoen).

De derde versterking van de dag is Belgische middenvelder Mathias Schils. In de afgelopen twee seizoen kwam de creatieve middenvelder uit voor Lommel United op het tweede niveau van België. Eerder speelde hij vier jaar lang voor VV Sint-Truiden. Schils heeft een contract getekend voor de komende twee seizoenen, met een optie voor nog een seizoen.

Van harte welkom en veel succes bij onze mooie club mannen!

Foto: www.dijksfotografie.com