058-2963300
Drietal opties gelicht, van tweetal definitief afscheid

Drietal opties gelicht, van tweetal definitief afscheid

29 maart 2021, 17:15

SC Cambuur gaat met zeker drie spelers door waarvan het contract komende zomer afliep. Het gaat dan om Calvin Mac-Intosch, Jamie Jacobs en Michael Breij. De opties in het contract van dit drietal zijn gelicht, waardoor ze tot de zomer van 2022 onder contract staan bij SC Cambuur.

Daarnaast beschikt Sonny Stevens over een automatische optie bij promotie en is de club in gesprek met Erik Schouten en Doke Schmidt over een verlenging van het dienstverband.

Van vier spelers is het op dit moment nog onduidelijk of ze volgend seizoen weer in het geel-blauw spelen. De contracten van Giovanni Korte, Ragnar Oratmangoen, Jarchinio Antonia en Delano Ladan lopen na dit seizoen af en deze mannen zitten voorlopig even in de wachtkamer. Er bestaat een kans dat de gesprekken over contractverlenging alsnog worden geopend.

Voor Sven Nieuwpoort en Stanley Akoy ligt dat anders. Zij zullen geen nieuwe aanbieding krijgen en van beide spelers wordt na dit seizoen afscheid genomen. SC Cambuur gaat Stanley Akoy wel blijven begeleiden en zo goed mogelijk faciliteren richting een volledig herstel van zijn blessure.

Voor wat de spitspositie betreft wordt er na het lopende seizoen -volgens afspraak- gesproken met topscoorder Robert Mühren en onderzoekt de club de mogelijkheden voor een verhuur van Maarten Pouwels voor het nieuwe seizoen.

Foto: www.dijksmedia.nl