058-2963300
Drukbezochte Supportersavond over het nieuwe Cambuur Stadion

Drukbezochte Supportersavond over het nieuwe Cambuur Stadion

30 maart 2023, 13:21

Het was met zo’n 250 supporters gezellig druk gisteravond in de Verkley Business Club van het Cambuur Stadion en dat was niet zo gek. Op het programma stond namelijk de Supportersavond over het nieuwe stadion en daar viel wederom genoeg over te vertellen en te laten zien zo bleek.

Wat te denken van een nieuwe dronevideo over de huidige stand van zaken op de bouw, de verschillende concepten en uitgangspunten per tribune en de ontwikkelingen rondom het supportershome achter de Noord-tribune?

Algemeen directeur Ard de Graaf trapte de avond af, waarna achtereenvolgens Sierd Dijkman (operationeel manager), Edgar van Perlo (projectleider), Zoltan Szomoru (supporterscoördinator) en het voltallige bestuur van Stichting Supportershome Cambuur, bestaande uit een afvaardiging vanuit de Kern van Cambuur, Cambuur Culture en M.I.-Side aan het woord kwamen. Na afloop was er nog ruim gelegenheid om vragen te stellen of dieper op de materie in te gaan op de informatiemarkt.

De belangrijkste boodschap van de avond was dat de supporters en sponsoren in nagenoeg alles hebben meegedacht en een stem hebben gehad en dat het vrijwel niet uitmaakt waar je zit of staat in het nieuwe stadion, in alle gevallen heb je de faciliteiten en mogelijkheden om er een geweldige middag of avond (uit) van te maken.

De meeste vragen vanuit de supporters gingen over de verhuizing van de seizoenkaarthouders naar een nieuwe plek in het nieuwe stadion. Dit zal deels automatisch gaan, waarbij het ticketingsysteem de meest vergelijkbare plek in het nieuwe onderkomen zoekt, maar er is altijd een mogelijkheid om dit zelf aan te passen. Hierbij geldt dat huidige seizoenkaarthouders altijd voorrang zullen krijgen.

Op de hoogte blijven van de bouw en ontwikkelingen rondom het nieuwe Cambuur Stadion? Volg dan Stadion058 via Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn en/of houd de website www.elfstedenpark.nl in de gaten. 

Foto’s: Cambuur Media