058-2963300
E.B.T.C. BV levert tourniquets (toegangscontrole) nieuwe Cambuur Stadion

E.B.T.C. BV levert tourniquets (toegangscontrole) nieuwe Cambuur Stadion

14 april 2023, 15:48

Als SC Cambuur zijn wij trots dat alle tourniquets rondom het nieuwe Cambuur Stadion geleverd worden door een bedrijf uit Leeuwarden. Beveiligingsbedrijf E.B.T.C. BV heeft een ruime ervaring op dit gebied en heeft inmiddels menig stadion binnen de Benelux voorzien van beveiliging en toegangsverlening.

Via de toegangen, die worden voorzien van de meest moderne vorm van toegangscontrole, kunnen de supporters van onze club het nieuwe stadion betreden richting de tribunes. Vanuit de gedachte ‘gastvrij en klantvriendelijk’ is gekozen voor halfhoge tourniquets, ook bij het uitvak.

E.B.T.C. BV is als specialist in beveiligings- & entreeoplossingen, maar ook als partner én trouwe sponsor ontzettend betrokken bij SC Cambuur. Eigenaar Joop Zuijdendorp licht toe: “We zijn supertrots dat wij onze mooie club mogen ondersteunen en het nieuwe stadion mogen voorzien van professionele toegangscontrole. Tenslotte zit het geel en blauw ook in ons bloed!”

Op de foto schudden Sierd Dijkman en Ard de Graaf namens SC Cambuur en de twee eigenaren Joop Zuijdendorp en Ruurd Hulshoff van E.B.T.C. BV elkaar de hand ter bekrachtiging van de samenwerking.

Foto: Cambuur Media