058-2963300
Eerste ronde KNVB Beker: kaartverkoop morgen van start

Eerste ronde KNVB Beker: kaartverkoop morgen van start

18 oktober 2023, 16:47

Onder leiding van Henk de Jong zijn we nog maar net begonnen aan de tweede periode in de Keuken Kampioen Divisie en daarnaast is het begin volgende maand (op donderdag 2 november) ook tijd voor de start van de bekercompetitie! De loting heeft SC Cambuur in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker gekoppeld aan MVV Maastricht in een thuisduel en de kaartverkoop voor deze wedstrijd in bekerverband start morgen (donderdag 19 oktober) om klokslag 13.00 uur.

SC Cambuur – MVV Maastricht
Donderdag 2 november | 18.45 uur
Cambuur Stadion

Seizoenkaarthouders
Als dank voor de trouwe steun kunnen seizoenkaarthouders van SC Cambuur voor slechts € 5,- een kaart aanschaffen voor deze bekerwedstrijd. Er geldt vrije zit per vak, dus kom op tijd naar het stadion als je op je eigen stoel wilt zitten.

Let op: je hebt alleen toegang tot het Cambuur Stadion met het (e-)ticket dat je krijgt na het aanschaffen van een kaart, de reguliere passen zijn tijdens deze wedstrijd niet geldig.

Niet-seizoenkaarthouders
Heb je geen seizoenkaart, maar wil je toch graag aanwezig zijn bij het bekertreffen SC Cambuur – MVV Maastricht? Dan hebben we goed nieuws, want hiervoor heb je geen seizoen- of clubkaart nodig en er geldt een speciaal tarief van € 10,- per kaart (alle tribunes). Regel het direct online via de online kaartverkoop of kom gezellig langs bij de administratie van het Cambuur Stadion of het Servicepunt op het kassaplein.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot dan in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl