058-2963300
Eerste selectie SC Cambuur krijgt basketbal-clinic van Aris Leeuwarden

Eerste selectie SC Cambuur krijgt basketbal-clinic van Aris Leeuwarden

1 februari 2017, 10:15

Gister na de ochtendtraining op het veld van het Cambuur Stadion, dook de eerste selectie van SC Cambuur de sporthal in. Op het programma stond een basketbal-clinic van Aris Leeuwarden. In het kader van teambuilding maakten de heren voetballers onder leiding van de spelers van Eredivisieclub Aris kennis met de sport.

In Sporthal Nylân werden de spelers en staf van SC Cambuur ontvangen door de selectie en trainers van Aris. Na een korte introductie en uitleg over de clinic werd gestart met een warming-up. Hieruit bleek dat de balcontrole bij de spelers van SC Cambuur nog niet overal aanwezig was. Gelukkig stonden de ervaren basketballers klaar om te helpen waar ze konden. Na de warming-up werden er vijf teams gevormd, welke onder leiding van de spelers en staf van Aris verschillende afrondvormen afwerkten. Na de vormen werd er tussen de teams onderling nog een toernooitje gespeeld.

Na afloop van de clinic wenste Sipke Hulshoff Aris veel succes toe in het restant van de competitie. Als dank voor de clinic nodigde de trainer spelers en staf uit om binnenkort een thuiswedstrijd in het Cambuur Stadion te komen bezoeken.

Zelf een keer kennismaken met basketbal? Bezoek dan eens een wedstrijd in Sporthal Kalverdijkje. Kijk voor meer informatie over Aris Leeuwarden op www.arisleeuwarden.nl

Hieronder is een fotoverslag te vinden van de basketbal-clinic.

Foto’s: www.dijksfotografie.com