058-2963300
Eerste skybox Kooi Stadion voor marketing partner Junction  

Eerste skybox Kooi Stadion voor marketing partner Junction  

29 maart 2024, 14:45

De handtekening staat, de inkt is droog en daarmee is de eerste skybox van het Kooi Stadion verkocht! Deze eer valt te beurt aan trouwe partner Junction creative + digital agency. Het uit Leeuwarden afkomstige bedrijf heeft zich voor de komende vijf seizoenen verbonden en mag zich tevens de officiële marketing partner van de (volks)club noemen.

Daarmee komt er een passend vervolg aan een even lange als vruchtbare samenwerking tussen SC Cambuur en hét marketingbureau van het noorden. “Daar zijn we maar wat trots op”, zo luidt de reactie van Jochem van der Schoot, eigenaar en algemeen directeur van Junction. “In ons vakgebied lopen we graag voorop en wat dat betreft past dit perfect in deze lijn. We hebben een roerige periode achter de rug, maar kunnen nu weer volop vooruit kijken en daar gaan we als officiële marketing partner samen met de club in optrekken. Zeker met de komst van het geweldige nieuwe stadion kijken we enorm uit naar de komende jaren.”

Ook de algemeen directeur van SC Cambuur, Ard de Graaf, kijkt uit naar het vervolg van de samenwerking. “Het is zeker niet toevallig dat Junction de eerste is”, aldus een opgetogen De Graaf. Zo kennen we Junction en Jochem zelf natuurlijk ook. Het zegt iets over de sterke band die we hebben en hoe verbonden Junction is aan Leeuwarden en de club. Ook inhoudelijk hebben ze aangetoond een sterke en meedenkende partner te zijn en ook op dat gebied willen we de komende seizoenen nog verder groeien.”

Over Junction creative + digital agency Waar creativiteit, media en technologie samenkomen, ontstaan oplossingen die impact hebben. Het bedenken, creëren, bouwen en verbeteren daarvan doet Junction creative + digital agency graag samen met de merken en organisaties waar zij voor werken. En juist daarom krijgt Junction alle handen op elkaar.

Junction daagt haar opdrachtgevers (en haarzelf) graag uit. Met een team van specialisten uit allerlei disciplines zoekt het bedrijf in elk project naar de beste oplossing. Ook -of zelfs juist- als die eerst een beetje buikpijn geeft. En omdat de opdrachtgever specialist is binnen de eigen organisatie, kan Junction die kennis daar goed bij gebruiken. Het bedrijf steekt dus graag de koppen bij elkaar en verwacht van haar opdrachtgever niet dat deze rustig in de stoel blijft zitten. De medewerkers van Junction zetten je liever op het puntje daarvan.

Kijk voor meer informatie over Junction creative + digital agency op www.junction.nl.

Foto: Cambuur Media