058-2963300
Eerste thuisduel van de tweede seizoenshelft: steun SC Cambuur tegen FC Volendam! (update)

Eerste thuisduel van de tweede seizoenshelft: steun SC Cambuur tegen FC Volendam! (update)

1 januari 2023, 14:30

UPDATE | Alle losse kaarten voor de Noord-, Oost- en Zuid-tribune tijdens SC Cambuur – FC Volendam zijn inmiddels over de digitale toonbank gegaan en voor de West-tribune zijn momenteel nog een aantal stuks beschikbaar. Wacht daarom zeker niet te lang meer met het aanschaffen van een toegangsbewijs voor deze belangrijke ontmoeting!

Het WK voetbal 2022 zit erop, tijd om de focus weer te verleggen op het clubvoetbal! Vandaag over iets minder dan drie weken start SC Cambuur namelijk aan OPERATIE HANDHAVING in de Eredivisie met de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. Op zondag 8 januari 2023 krijgen de geel-blauwen in het eigen Cambuur Stadion bezoek van concurrent FC Volendam in de strijd om handhaving en deze ontmoeting zal om 14.30 uur worden afgetrapt.

De losse kaartverkoop voor deze belangrijke thuiswedstrijd is om 10.00 uur gestart en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart bestel je snel en eenvoudig hier online. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

Hieronder vind je alle overige praktische informatie omtrent de kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd.

SC Cambuur – FC Volendam
Zondag 8 januari | 14.30 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 20 december, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media