058-2963300
Eerste thuistenue in het nieuwe stadion: klassiek geel-blauw

Eerste thuistenue in het nieuwe stadion: klassiek geel-blauw

5 juli 2024, 16:46

Er gaat veel veranderen deze zomer. We gaan verhuizen naar een nieuw thuis en onze wedstrijden vanaf dit seizoen spelen in het Kooi Stadion. Het gaat fantastisch worden, zoveel is zeker. We gaan de enorme potentie van onze club eindelijk vervullen.

Maar denk niet dat we onze afkomst hierbij zullen verloochenen. Of concessies gaan doen aan wie we zijn en waar we voor staan. Voor onze waarden, onze principes en onze clubkleuren zullen we altijd blijven staan.

Het eerste thuistenue in het nieuwe stadion is dan ook niet vernieuwend hip of schreeuwerig flitsend. Integendeel. Doe maar normaal. Doe maar gewoon. Een klassiek Cambuur-tenue.

Een geel shirt met blauwe adidas-strepen, kraag en mouwen. Een blauwe broek met de strepen op de zijkant in het geel en daaronder een blauwe bies boven gele kousen. Onder de kraag op de achterkant van het shirt zijn daarnaast de vijf verschillende logo’s uit de clubhistorie te vinden en uiteraard is ons huidige wapen op de voorkant geborduurd. Dat is het eerste thuistenue van SC Cambuur in het Kooi Stadion.

Het nieuwe adidas x SC Cambuur shirt is wederom tot stand gekomen met de hulp van een groep enthousiaste supporters (uit alle geledingen) en vanavond bij de eerste oefenwedstrijd van deze voorbereiding tegen VFB Oldenburg (op het veld van VV D.T.D.) zal het tenue voor het eerst worden gedragen.

Pre-order
In verband met enige vertraging op de levering (mede door het EK) is het shirt niet direct online verkrijgbaar, maar kun je hem hier wel alvast bestellen in de pre-order. Zodra het shirt beschikbaar is ontvang je hem dan direct in de brievenbus (naar verwachting eind juli).

Wel is het shirt in een zeer beperkte oplage vanavond al beschikbaar bij de Voetbalshop.nl kraam bij de oefenwedstrijd tegen VFB Oldenburg. Dit betreft de maten XS, S, M, L, XL en enkele kindermaten.

Prijzen & Maten
Voor een shirt met een volwassen maat (XS t/m 3XL) betaal je € 79,99 en een kindershirt (116 t/m 176) kost € 64,99. Daarnaast betaal je voor een broekje € 34,99 (volwassenen) of € 29,99 (kinderen) en een paar kousen kost € 17,50. Tevens is het mogelijk om de shirts (tegen een meerprijs van € 19,99) officieel te bedrukken met naam en/of rugnummer.