058-2963300
Eerste (thuis)wedstrijd in de competitie: steun SC Cambuur tegen FC Emmen! (update)

Eerste (thuis)wedstrijd in de competitie: steun SC Cambuur tegen FC Emmen! (update)

10 augustus 2023, 13:53

UPDATE | Al meer dan 9.000 (!) kaarten zijn er inmiddels verkocht voor de seizoensopening en voor de Noord-tribune zijn geen kaarten meer verkrijgbaar! Wacht dus niet te lang meer als je ook van de partij wil zijn bij SC Cambuur – FC Emmen!

Het startschot van het Keuken Kampioen Divisie-seizoen 2023/2024 staat voor de deur met voor SC Cambuur komende vrijdag (11 augustus) de eerste ontmoeting in competitieverband. Zoals reeds bekend beginnen de geel-blauwen met een duel in het eigen Cambuur Stadion tegen FC Emmen (aftrap: 20.00 uur) en dus kunnen Sjors Ultee en zijn manschappen de massale steun van de eigen Twaalfde Man uitstekend gebruiken. Ben jij van de partij tijdens de seizoensouverture?

De losse kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd is afgelopen dinsdag begonnen via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

Tegelijkertijd is het ook nog altijd mogelijk om een seizoenkaart aan te schaffen voor het seizoen 2023/2024, waarbij je tijdens ieder thuisduel gegarandeerd van de partij bent in het stadion. Regel het vandaag nog via www.waarikvoorga.nl.

SC Cambuur – FC Emmen
Vrijdag 11 augustus | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 1 augustus, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot dan in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl