058-2963300
EINDE VERLENGPERIODE: 5.777 seizoenkaarten over de (digitale) toonbank gegaan!

EINDE VERLENGPERIODE: 5.777 seizoenkaarten over de (digitale) toonbank gegaan!

6 juli 2023, 12:13

Dit is de club waar het allemaal om draait! Dat is op dit moment, net na het verstrijken van de periode waarin je kunt verlengen, al voor maar liefst 5.777 Cambuur-supporters het geval! Een fantastisch aantal met nog iets meer dan een maand te gaan tot de start van de competitie.

Dit fraaie aantal is ook nog eens exclusief sponsoren, dus één ding is zeker: het Cambuur Stadion gaat in het allerlaatste seizoen aan het Cambuurplein weer ouderwets kolken!

Aanvragen
Wil je dit seizoen ook van de partij en één van de vrijgekomen plekken claimen? Kom dan vanaf 13.00 uur gezellig langs bij de administratie van het Cambuur Stadion of regel het snel via de onderstaande link.

> Klik hier om een seizoenkaart aan te schaffen

Verplaatsen

Heb je al een seizoenkaart en wil je dit seizoen de wedstrijden vanaf een andere plek in het stadion bekijken? Dat kan! Hiervoor dien je wel langs te komen bij de administratie van het Cambuur Stadion, dan wordt het direct geregeld.

Wachtlijst Noord-tribune
Ruim vijfhonderd supporters staan op de wachtlijst voor de Noord-tribune en iedereen krijgt hierover spoedig persoonlijk bericht via de mail. Supporters die een vrijgekomen plek kunnen claimen, hebben tien dagen om dit in orde te maken.

Wie we zijn, waar we voor staan. Onze eigen unieke beleving. Dat is waar we voor gaan.