058-2963300
Bier & BBQ: Nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Bier & BBQ: Nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

8 juli 2020, 20:24

UPDATE: Het gaat hard! De voorlopig laatste avond op 24 juli zit al helemaal vol en ook voor de overige avonden zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij als je de Bier & BBQ in het Cambuur Stadion wilt meemaken.

We gaan iets nieuws proberen! Aangezien we van veel supporters te horen krijgen dat ze het Cambuur Stadion missen en of we daar niet iets aan kunnen doen, organiseren we op elke vrijdag in de maand juli (10, 17 en 24) de Cambuur Bier & BBQ! Want wat is er nou mooier dan met je vrienden of familie een gezellige avond te beleven in ons mooie stadion?!

Voor slechts € 30,- per persoon heb je met maximaal 4 personen een eigen tafel in de gracht voor de Noord-tribune en kun je onbeperkt eten en drinken (alleen bier, fris en wijn). We beginnen om 18.30 uur (tot ongeveer 21.00 uur) en uiteraard is er volop vermaak en zijn er meerdere activiteit tussendoor.

In verband met de beperkte beschikbaarheid dien je je via onderstaand formulier in te schrijven. Hierna krijg je binnen een paar dagen via de mail meer praktische informatie en een betaalverzoek. Na het voldoen hiervan is je reservering definitief. Aangezien er per avond een beperkte beschikbaarheid is raden we je aan om niet te lang te wachten met inschrijven. Dit kan via één van onderstaande formulieren.

Bier & BBQ: vrijdag 10 juli
Bier & BBQ: vrijdag 17 juli
Bier & BBQ: vrijdag 24 juli – VOL

PS Het spreekt ondertussen voor zich, maar uiteraard houden we ons streng aan alle geldende corona-voorschriften.