058-2963300
En dat is dertien: Bouwgroep Dijkstra Draisma langer hoofdsponsor van SC Cambuur

En dat is dertien: Bouwgroep Dijkstra Draisma langer hoofdsponsor van SC Cambuur

18 maart 2022, 11:00

Trouw, trouwer, trouwst. Anders kun je de band tussen SC Cambuur en Bouwgroep Dijkstra Draisma niet omschrijven. De samenwerking tussen de volksclub en de duurzame bouwgroep is met één seizoen verlengd (met een optie voor nog een seizoen) en daarmee staat BGDD volgend seizoen voor alweer de dertiende keer op rij op de voorkant van het Cambuur-shirt.

“Het is niet voor het eerst dat ik het zeg, maar een hoofdsponsor die al zo lang, zo nauw verbonden is met de club is absoluut uniek”, zo luidt de reactie van algemeen directeur Ard de Graaf. “Het zegt dan ook veel over Bouwgroep Dijkstra Draisma. Een betrouwbaar familiebedrijf, waar het begrip duurzaamheid ook echt in de praktijk wordt gebracht. Daar mag de sterke band tussen SC Cambuur en BGDD een lichtend voorbeeld van zijn.”

Biense Dijkstra, algemeen directeur van Bouwgroep Dijkstra Draisma, sluit zich aan bij deze woorden: “We zijn ontzettend trots dat we al zo lang hoofdsponsor zijn van SC Cambuur. Wij hechten veel waarde aan duurzame partnerschappen en deze unieke relatie met Cambuur sluit daar naadloos op aan. De attitude en wilskracht van Cambuur passen ontzettend goed bij ons bedrijf en we zijn verheugd dat we de samenwerking opnieuw kunnen voortzetten.”

Over Bouwgroep Dijkstra Draisma
Bouwgroep Dijkstra Draisma is een echt familiebedrijf, dat een voortrekkersrol inneemt om de bouw te vernieuwen en te verduurzamen. Met vestigingen in Dokkum, Bolsward en Groningen realiseren de circa 350 medewerkers van BGDD spraakmakende projecten zoals bijvoorbeeld de 11Stedenhal, het Afsluitdijk Wadden Center en het Beursgebouw voor de RUG in Leeuwarden. Daarnaast worden per jaar honderden woningen verduurzaamd. Samen voorop richting de duurzame toekomst is daarbij de missie.

Doordat de bouwgroep voorop loopt op het gebied van de energietransitie en robotisering in de bouw, won zij in 2018 de Koning Willem I prijs; de nationale ondernemersprijs waarvan Koningin Máxima de erevoorzitter is. Daarnaast mocht BGDD zich afgelopen jaar als ‘best presterende bouwonderneming’ de trotse winnaar van de Cobouw50 Award noemen.

Kijk voor meer informatie over Bouwgroep Dijkstra Draisma op www.bgdd.nl.

Foto’s: Cambuur Media