058-2963300
Erald Krasniqi bij definitieve selectie Nederland Onder-15

Erald Krasniqi bij definitieve selectie Nederland Onder-15

20 januari 2020, 16:38

SC Cambuur speler Erald Krasniqi is door de KNVB geselecteerd voor de definitieve selectie van Nederland Onder-15. Hij is niet alleen de jongste speler van de selectie, maar ook nog eens de enige die afkomstig is van een club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Van dinsdag 28 januari t/m maandag 3 februari gaat het Nationale Onder-15 team voor een toernooi naar Spanje. Na een trainingsdag op maandag 27 januari In Nederland zal de groep naar Spanje vliegen. In Murcia zal het Nederlands Elftal vervolgens een toernooi spelen tegen Tsjechië, Ierland en gastland Spanje.

Het is alweer 11 jaar geleden dat de laatste speler van SC Cambuur uitkwam voor een Nationaal jeugdelftal. Waarbij in ogenschouw genomen mag worden dat SC Cambuur pas sinds vier jaar weer een eigen jeugdopleiding heeft. Op 8 februari 2009 maakte Bob Schepers zijn debuut voor Nederland Onder-17 in een wedstrijd tegen Noorwegen Onder-17.

SC Cambuur is dan ook blij en trots te melden dat een talentvolle speler uit onze eigen jeugdopleiding geselecteerd wordt voor Oranje. We wensen Erald veel plezier en succes in Spanje!

Foto: www.cambuurimages.nl