058-2963300

Eredivisie steunt Kika PrijzenMarathon

28 september 2014, 12:11

Bij de start van alle wedstrijden in de Eredivisie wordt komend weekend aandacht gevraagd voor de KIKA PrijzenMarathon. De KIKA PrijzenMarathon is een gezamenlijk initiatief van De VriendenLoterij, maatschappelijk partner Eredivisie, en KIKA. Het betreft de grootste inzamelingsactie ooit voor kinderen met kanker. Dit geld is bestemd voor het opzetten van het research instituut van het grootste kinderkankercentrum van Europa: het Prinses Máxima Centrum in Utrecht.

Speelronde 7 in de Eredivisie
In het weekend van 27 en 28 september staat speelronde 7 van de Eredivisie op het programma. Tijdens alle wedstrijden zullen de spelers bij opkomst een speciale KIKA-ballon met zich mee dragen om aandacht te vragen voor de grote wervingsactie.

Tijdens de Kika PrijzenMarathon kunnen Nederlanders meespelen voor KIKA en de realisatie van het Prinses Maxima Centrum. Deelnemers aan de actie maken kans op zogehete dagprijzen. Vanaf 1 tot en met 25 oktober worden de winnaars van deze dagprijzen dagelijks bekendgemaakt. Op 2 november maakt de VriendenLoterij in het tv-programma ‘Life 4 You’ de winnaars bekend van de 250.000 prijzen uit de KIKA PrijzenMarathon, met prijzen oplopend tot 2 miljoen euro. Kijk voor meer informatie op www.vriendenloterij.nl/voorkika.