058-2963300
Even voorstellen: accountmanager Demi Rauwerda

Even voorstellen: accountmanager Demi Rauwerda

11 juni 2024, 10:49

Een nieuw gezicht op onze commerciële afdeling: Demi Rauwerda is deze week begonnen om het team te versterken als accountmanager (fulltime). Hoogste tijd dus voor een korte voorstelronde en binnenkort kunt u zelf met haar kennismaken op één van de zakelijke evenementen en/of de eerste wedstrijd in het Kooi Stadion.

Demi, kun je iets over jezelf vertellen? Hoe oud ben je en waar kom je vandaan?
Dat kan ik zeker! Ik ben 24 jaar oud en geboren en getogen in het mooie Leeuwarden. In de afgelopen jaren heb ik kort in Griekenland en Sint-Maarten gewoond en ben nu weer terug in Leeuwarden na anderhalf jaar op Aruba. Dat is een bewuste keuze en het plan is om mij nu hier weer te settelen.

Wat is je band met SC Cambuur en Leeuwarden zelf?
Als je opgegroeid bent in Leeuwarden dan kun je natuurlijk niet om Cambuur heen! Ik heb van jongs af aan regelmatig wedstrijden bezocht en ben de club altijd blijven volgen, ook toen ik in het buitenland zat. Dat komt ook deels door mijn opa, die een grote liefde voor Leeuwarden en de historie hiervan had en die heeft dit ook op mij voortgebracht. SC Cambuur is voor mij een hele warme volksclub, die ontzettend veel mensen samenbrengt.

Hoe ben je precies bij SC Cambuur terecht gekomen?
Dat is eigenlijk niet zo heel ingewikkeld; ik werd namelijk direct enthousiast na het lezen van de vacature en heb toen besloten om de stoute schoenen aan te trekken. Vervolgens heb ik meerdere gesprekken gevoerd met onder meer Dave en Ard en dat beviel van beide kanten zo goed dat ik nu de club mag vertegenwoordigen als accountmanager.

Wat heb je hier voor allemaal gedaan in je werkende leven?
Een hele hoop verschillende dingen: ik heb maatschappelijk werk en dienstverlening gestudeerd en dus veel stagegelopen in de sociale sector. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat dit toch niet helemaal bij mij past en vervolgens heb ik onder meer gewerkt in een campagneteam ten behoeve van de verkeersveiligheid, als croupier bij Holland Casino en ben ik regiomanager geweest voor een onderwijsinstelling. Allemaal leuke functies, maar gevoelsmatig past een commerciële functie in een dynamische omgeving toch het best bij mij en die heb ik nu gelukkig gevonden.

Wat is je eerste indruk van de club en de organisatie?
Mijn eerste indruk is erg positief en sluit aan bij wat ik vooraf had verwacht en gehoopt. Binnen het team krijg ik hetzelfde gevoel als vroeger op de tribune. Het is een volksclub met hart voor het vak en de club, waar iedereen zich volledig voor inzet. Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik heel warm ben opgevangen.

Waar kijk je het meest naar uit en wat wil je bereiken bij de club?
Net als iedereen is dat natuurlijk naar de eerste wedstrijd in het nieuwe stadion! Ik heb al even een kijkje mogen nemen en het gaat echt een geweldig stadion worden voor zowel de club, als de stad. Daarnaast kijk ik uit naar de kennismaking met alle sponsoren. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in mensen en ben benieuwd naar alle interessante personen, verhalen en uitdagingen. Vooral bij dat laatste hoop ik samen met de club te kunnen helpen om zo elkaar nog meer te versterken. Dus via deze weg: graag tot snel!

Foto: Cambuur Media