058-2963300
Exclusief voor seizoenkaarthouders: eau de bier, zweet en gras

Exclusief voor seizoenkaarthouders: eau de bier, zweet en gras

13 augustus 2021, 14:23

Weet je nog hoe het was? De extra kriebel die je op matchday al hebt als je wakker wordt. Het toeleven naar de wedstrijd en het voorbeschouwen met medesupporters. Wie gaan er spelen en wat gaat de uitslag worden? Na een dag die langer lijkt te duren dan normaal ga je naar het stadion en zie je in de verte de stadionlampen al branden boven de huizen in de wijk.

Vervolgens loop je het stadion binnen en ruik je die herkenbare geur van het Cambuur Stadion. De geur van bier, (kunst)gras en zweet. De geur van thuiskomen.

Helaas hebben we het hier lang zonder moeten stellen (of op anderhalve meter afstand van elkaar), maar het goede nieuws is dat hier dit seizoen verandering in gaat komen. De supporters gaan terugkeren naar waar ze horen: de tribunes van het Cambuur Stadion!

Om dit gevoel alvast op te roepen hebben we daarom een roomspray laten ontwikkelen met de unieke geur van het Cambuur Stadion. Zo kun je alvast inbeelden hoe het is om zondag weer terug te keren naar het stadion en met duizenden medesupporters te zorgen voor die unieke Cambuur-sfeer bij onze wedstrijden in de Eredivisie.

Deze roomspray is exclusief voor seizoenkaarthouders en valt volgens planning vandaag of morgen op de deurmat bij onze meest trouwe supporters.