058-2963300

Exposize vanaf komend seizoen namens rugsponsor Faber Group op shirt

12 juni 2015, 13:22

Waar de afgelopen jaren het logo van Faber Vlaggen met trots de achterkant van het Cambuur-shirt sierde, is er met ingang van het seizoen 2015-2016 een nieuwe partij te zien. De ruimte boven het rugnummer blijft wel gewoon in de familie van sponsor Faber Group, maar vanaf dan zal het onlangs overgenomen bedrijf Exposize prijken op de rug van de heren spelers.

Exposize

De Amsterdamse Faber Group  heeft grootformaat printer Exposize vorige week officieel overgenomen, waarmee een unieke combinatie is ontstaan van meerdere disciplines op het gebied van binnen- en buitenreclame. De overname van Exposize, specialist in winkelaankleding, standbouw en interieurdesign, is een belangrijke volgende stap in de nieuwe koers van de Faber Group. In dat kader werd eind vorig jaar ook al Imaba Visual Experience overgenomen. Die nieuwe koers voorziet dat Faber zich de komende jaren ontwikkelt van vlaggenexpert naar een internationaal opererende onderneming met een uniek totaalassortiment gericht op branding en zichtbaarheid van bedrijven, winkels, evenementen en steden.

Martin Koppelaar, CEO Faber Group: “Exposize is een jong bedrijf dat de afgelopen jaren in staat is geweest om hard te groeien. Dat kan alleen als je telkens weer de verwachtingen van je klanten overtreft. Dat sluit goed aan bij onze toekomstvisie.”

Ook Ard de Graaf, Algemeen Directeur van SC Cambuur, vindt het mooi om te zien dat sponsor Faber Vlaggen het goed doet en volop in beweging is. “Net als SC Cambuur is ook de Faber Group zich volop aan het ontwikkelen en zitten ze vol ambitie. Als dit, zoals in dit geval, hand in hand kan, en we elkaar daarbij kunnen versterken is dat alleen maar mooi. In algemene zin is dit sowieso iets wat we heel belangrijk vinden; meedenken en meebewegen met onze sponsoren. Dat is ook zeker ons onderscheidend vermogen ten opzichte van andere clubs.”

Foto: www.dijksfotografie.com