058-2963300
FC Emmen op bezoek: steun SC Cambuur tijdens het thuisduel tegen deze concurrent! (update)

FC Emmen op bezoek: steun SC Cambuur tijdens het thuisduel tegen deze concurrent! (update)

14 maart 2023, 11:27

UPDATE | Alle beschikbare losse kaarten voor het thuisduel tegen FC Emmen zijn inmiddels over de digitale toonbank gegaan en daarmee is deze belangrijke wedstrijd op zaterdag 1 april aanstaande tot op de laatste stoel UITVERKOCHT!

De cruciale laatste fase van het Eredivisieseizoen 2022/2023 is aangebroken oor SC Cambuur met de komende weken twee wedstrijden op rij tegen concurrenten in de hevige strijd om handhaving. Na het uitduel van aankomende zondag (19 maart) tegen Excelsior Rotterdam is het na de interlandbreak op zaterdag 1 april tijd voor het treffen met FC Emmen aan het Cambuurplein (aftrap: 20.00 uur). Uiteraard gaan we hierbij voor niets minder dan een uitverkocht stadion.

De losse kaartverkoop voor dit thuisduel is zojuist om 10.00 uur stipt begonnen via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – FC Emmen
Zaterdag 1 april | 20.00 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 14 maart, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Foto: Cambuur Media