058-2963300
FC Twente op bezoek aan het Cambuurplein: losse kaartverkoop in volle gang (update)

FC Twente op bezoek aan het Cambuurplein: losse kaartverkoop in volle gang (update)

22 oktober 2022, 15:09

UPDATE | Alle beschikbare lose kaarten voor SC Cambuur – FC Twente zijn inmiddels over de digitale toonbank gegaan en daarmee is deze wedstrijd en het Cambuur Stadion wederom UITVERKOCHT! GASGEVUH met sien allen!

Na de thuiswedstrijden teven PSV en Vitesse wacht er in oktober nog één duel in eigen huis voor SC Cambuur. Na het bekerduel van komende woensdag bij en tegen FC Rijnvogels is het overmorgen (zondag 23 oktober) tijd voor de ontmoeting met FC Twente aan het Cambuurplein. Dit competitieduel zal om 14.30 uur worden afgetrapt.

De losse kaartverkoop voor dit thuisduel is inmiddels in volle gang en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je die laatste kaart nog niet, dan niet getreurd, want een clubkaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

Hieronder vind je alle overige praktische informatie omtrent de kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd.

SC Cambuur – FC Twente
Zondag 23 oktober | 14.30 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Donderdag 6 oktober, 13.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media