058-2963300
Feyenoord op visite aan het Cambuurplein: steun de geel-blauwen tegen de koploper! (update)

Feyenoord op visite aan het Cambuurplein: steun de geel-blauwen tegen de koploper! (update)

28 maart 2023, 10:00

UPDATE | Alle beschikbare losse kaarten voor het thuisduel tegen Feyenoord zijn inmiddels over de digitale toonbank gegaan en daarmee is deze belangrijke wedstrijd op zondag 16 april aanstaande tot op de laatste stoel UITVERKOCHT!

De maand april is in aantocht en daarin staat voor SC Cambuur twee wedstrijden in eigen huis op het programma. Na het belangrijke treffen van komende zaterdag (1 april) aan het Cambuurplein tegen concurrent FC Emmen (welke al een tijdje is uitverkocht) is het op zondag 16 april tijd voor de clash met een collega-volksclub en tevens de huidig koploper van de Eredvisie: Feyenoord. De ontmoeting tegen de topclub uit Rotterdam zal dan om 16.45 uur in gang worden gefloten.

De losse kaartverkoop voor dit prachtige affiche is om 10.00 uur va start gegaan via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – Feyenoord
Zondag 16 april | 16.45 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 28 maart, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Twee stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Foto: Cambuur Media