058-2963300
Functiewijziging voor accountmanager Brian van den Bosch

Functiewijziging voor accountmanager Brian van den Bosch

2 juli 2024, 13:22

Een vertrouwd gezicht van de commerciële afdeling gaat de club verlaten en toch ook weer niet. Accountmanager Brian van den Bosch heeft namelijk de keuze gemaakt om het bedrijf van zijn moeder, Sloobest Uitzendbureau uit Franeker, over te nemen en voort te zetten.

Aangezien dit niet valt te combineren met zijn werkzaamheden als accountmanager komt hiermee een einde aan een dienstverband van ruim drie seizoenen. Wel zal hij de komende periode nog twee dagen per week actief zijn in zijn huidige rol en zo betrokken blijven bij de transitie naar het nieuwe Kooi Stadion.

Daarna blijft Brian ook zeker onderdeel van de club, want met ingang van het nieuwe seizoen gaat hij als sponsor deel uitmaken van het Business Club Bestuur. Op wedstrijddagen en bij zakelijke evenementen zult u hem dus nog steeds regelmatig tegenkomen.

De hoofdpersoon zelf aan het woord: “Allereerst ben ik de club enorm dankbaar voor de kansen die ik hier heb gekregen. Eerst als vrijwilliger, toen als stagiair op de commerciële afdeling en de afgelopen periode als accountmanager. Door het overlijden van mijn moeder werd ik nu gedwongen om deze keuze te maken, dat heb je in het leven helaas niet voor het kiezen. Betrokken bij de club zal ik altijd blijven en ik ga dan ook vol enthousiasme door naar mijn nieuwe rol binnen het Business Club Bestuur.”

Op korte termijn zal meer bekend worden over de invulling van de vacante positie.

Foto: Cambuur Media